-
طرز تهیه زولبیا و بامیه در خانه
سهشنبه 30 دی 1399 10:56
مواد مورد نیاز برای درست کردن زولبیا و بامیه مواد لازم برای شربت شکر:2 لیوان آب:1/5 لیوان گلاب:یک چهارم لیوان زعفران دم کرده:به میزان لازم آب لیمو:نصف قاشق غذا خوری طرز تهیه شربت زولبیا و بامیه برای تهیه شربت زولبیا بامیه ابتدا یک و نیم لیوان آب را به همراه 2 لیوان شکر در قابلمه ایی ریخته و با حرارت کم روی شعله قرار...
-
“نکات تهیه خمیر پیتزا” خانگی
چهارشنبه 3 دی 1399 13:49
نکات تهیه خمیر پیتزا خانگی حرفه ای : برای اینکه بتوانید خمیر پیتزا را به صورت حرفه ای در منزل تهیه کنید باید نکات تهیه خمیر پیتزا را به خوبی رعایت کنید پس با نمناک همراه باشید تا فوت و فن تهیه آن را به شما آموزش دهیم. نکات طرز تهیه خمیر پیتزا خانگی: برای اینکه خمیر پیتزا را به خوبی و به صورت سالم تهیه کنید نکات ساده و...
-
طرز تهیه پلو مکزیکی
شنبه 10 آبان 1399 08:21
مواد لازم : نخود سبز : ۱ پیمانه سینه مرغ : حدود۲۵۰ گرم فلفل های دلمه ای رنگی نگینی : ۱ عدد سیر خرد شده : ۵ حبه قارچ تفت داده شده : ۱ پیمانه کنسرو ذرت : ۱ پیمانه برنج آبکش : ۴ پیمانه آویشن یا ادویه کاری : به میزان لازم نمک، فلفل : به میزان لازم زعفران : به میزان لازم طرز تهیه : مرغ ها را جدا می پزیم و سرخ می کنیم ( قبل...
-
طرز تهیه مرغ شکم پر جا افتاده خانگی بدون فر و با فر
پنجشنبه 1 آبان 1399 11:03
درست کردن مرغ شکم پر بدون فر و با فر یکی از گزینه های خوب برای پذیرایی در میهمانی ها ایرانی می تواند مرغ شکم پر باشد که با شنیدن اسمش خبر از یک وعده غذایی خوب و کامل را می دهد. درست کردن مرغ اونم از نوع شکم پر بسیار خوشمزه و لذیذ می باشد و ما در این مطلب تلاش کردیم طرز تهیه این غذای خوشمزه را در فر و بدون فر را برای...
-
طرز تهیه “ترشی کلم قرمز”خانگی و خوش رنگ
یکشنبه 27 مهر 1399 09:06
ترشی کلم قرمز مواد لازم برای درست کردن ترشی کلم قرمز کلم قرمز به میزان دلخواه نمک به میزان کافی سرکه به مقدار کافی پودر فلفل قرمز مقداری طرز تهیه ترشی کلم قرمز کلم را خوب بشویید و بعد از اینکه آب آن گرفته شد به صورت خلالی و ریز ریز خرد کنید و در یک ظرف شیشه ای یا دبه بریزید و داخل آن نمک ، فلفل و سرکه اضافه کنید .سرکه...
-
طرز تهیه کیک هلو خانگی خوشمزه
دوشنبه 14 مهر 1399 09:41
طرز تهیه کیک هلو خانگی : کیک هلو یک کیک خاص و خوشمزه است که می توانید این طعم فوق العاده را با کمترین مواد اولیه در منزل تجربه کنید و برای آموزش طرز تهیه و نکات کیک پزی با ویلاگ آشپز همراه باشید. مواد لازم برای تهیه کیک هلو کره نرم شده : 250 گرم شکر : 200 گرم آرد : 300 گرم بیکینگ پودر : 1 قاشق چای خوری وانیل : 2 قاشق...
-
پنه با سس گوشت و میگو
سهشنبه 8 مهر 1399 09:23
مواد لازم برای 4 نفر 1 بسته پاستا پنه 3 حبه سیر رنده شده 1 عدد پیاز خرد شده 400 گرم گوشت چرخ کرده 400 گرم میگوی ریز 1 پیمانه سس گوجه فرنگی 4 عدد گوجه فرنگی رنده شده به میزان لازم نمک و فلفل 2 /1 1 پیمانه پنیر موتزارلای رنده شده 2 /1 پیمانه پنیر پارمسان 2 ق س جعفری خرد شده به میزان لازم روغن طرز تهیه: 1. در یک تابه...
-
طرز تهیه مربای گیلاس
دوشنبه 23 تیر 1399 18:23
مربای گیلاس از محبوب ترین و خوشمزه ترین مربا هاست که در تهیه و تزیین دسر و شیرینی نیز کاربرد زیادی دارد. این مربای خوش عطر و لذیذ را می توانید در فصل تابستان تهیه کنید. مراحل تهیه مربای گیلاس : ابتدا باید شاخ و برگ های گیلاس ها را بگیرید و خوب بشویید. سپس هسته گیلاس ها را با چاقو یا هسته گیر بگیرید. آن ها را داخل...
-
با فرهنگ، روحیات و آشپزی ایتالیایی بیشتر آشنا شوید
دوشنبه 9 تیر 1399 13:47
ایتالیایی ها اصولاً ملتی با فرهنگ بوده و از ادبیات، هنر، شعر و موسیقی بسیار غنی برخوردار هستند و اعتقاد آن ها به مذهب کاتولیک بر تمامی جنبه های هنری و فرهنگی این کشور نفوذ داشته است. ایتالیایی ها سخت پایبند به مذهب هستند و آداب و رسوم فرهنگی آنان از مذهبشان سرچشمه می گیرد. ایتالیایی ها بیشتر در تعطیلات خود در جشن های...
-
فالوده شیرازی ساده و خوشمزه خانگی
سهشنبه 27 خرداد 1399 21:42
طرز تهیه فالوده شیرازی خانگی به 2 روش مختلف : به جرات می توان گفت فالوده شیرازی یکی از محبوب ترین دسر های ایرانی می باشد که در سراسر دنیا نیز این فالوده را به این نام می شناسند.این دسر در فصل تابستان برای رفع عطش بسیار مناسب می باشد، پس با نمناک همراه باشید تا به 2 روش مختلف این دسر خوشمزه را آموزش دهیم. دستور تهیه...
-
گشنیز پلو
شنبه 17 خرداد 1399 21:59
مواد لازم : برنج یک کیلوگرم گوشت قلقلی سرخ شده نیم کیلوگرم گشنیز خرد شده یک کیلوگرم روغن و نمک و برگ کاهو به میزان لازم تخم گشنیز آسیاب شده دو قاشق غذاخوری طرز تهیه : * برنج را خیس کرده، آبکش میکنیم. * ته قابلمه برگهای کاهو گذاشته، سپس لابهلای برنج، گشنیز و گوشت قلقلی ریخته (مقداری از گوشت را برای تزئین نگه...
-
طرز تهیه “خورشت کرفس”
چهارشنبه 31 اردیبهشت 1399 22:24
مواد لازم برای تهیه “خورش کرفس”: گوشت خورشتی :400 گرم ساقه کرفس خرد شده :1 عددبزرگ پیاز نگینی خرد شده :1 عدد بزرگ نعناع و جعفری :400 گرم آبغوره :نصف لیوان زرد چوبه :1 قاشق مربا خوری نمک ، فلفل قرمز :به میزان دلخواه آب :2 لیتر توجه کنید که هنگام خرید کرفس ، کرفس های جوان و شاداب و کم رنگ تر را تهیه کنید ، و بعد از...
-
طرز تهیه چاکلت
پنجشنبه 25 اردیبهشت 1399 05:09
فرض کنید بعد از یک روز پر استرس در یک بعد از ظهر سرد زمستانی به خانه برگشتهاید. کدام را انتخاب میکنید؟ چای یا یک لیوان شکلات داغ؟ ما به دومی رای میدهیم. چه شکلات فندقی باشد چه نعناعی یا شیری! میخواهیم به شما بگوییم چگونه میتوانید در خانه یک هات چاکلت خوشمزه درست کنید که هم وجودتان را گرما ببخشد و هم حالتان را...
-
طرز تهیه کامل “خورشت فسنجان” جا افتاده با مرغ
شنبه 3 اسفند 1398 14:19
طرز تهیه ساده ترین و بهترین روش پخت خورشت فسنجان مواد لازم برای خورشت فسنجان مغز گردو ی آسیاب شده 500 گرم گوشت مرغ تکه شده به تعداد افراد رب انار 1 پیمانه معادل 300 گرم شکر 3 تا 4 قاشق غذا خوری آب لیمو 3 ق غ فلفل1 قاشق مربا خوری نمک 1 قاشق مربا خوری رب گوجه فرنگی 1 الی 2 ق غ سر صاف پیاز رنده شده1عدد متوسط طرز تهیه...
-
طرز تهیه نان باگت تازه و خوشمزه
سهشنبه 29 بهمن 1398 17:43
درست است که تقریبا همه نوع نانی را میتوان از نانواییها و حتی سوپرمارکتها تهیه کرد اما نان خانگی همیشه طعم بهتری دارد و در ضمن به این ترتیب میتوانید سر سفره نان داغ و تازه داشته باشید. نان باگت یکی از انواع نان فرانسوی پر طرفدار است. اما باگت مانده کیفیت نان تازه را ندارد و معمولا موقع مصرف خرد میشود. اگر از کسانی...
-
طرز تهیه آش ترخینه+ طرز تهیه کیک نان
شنبه 26 بهمن 1398 21:38
آش ترخینه یا سوپ ترخینه از غذاهای محلی استان همدان و استان لرستان و استان کرمانشاه است. سابق بر این ترخینه را در فصل تابستان درست میکردند و برای آش زمستان آماده میکردند. ترخینه آش نیمه آمادهای بوده که برای سریعتر آماده شدن در هنگام پخت، آنرا به صورت نیمه پخته خشک میکردند و در مکان خشک و خنک تا زمستان نگهداری...
-
طرز تهیه چند مدل مربا
شنبه 19 بهمن 1398 19:20
چگونه یک مربا آلبالو بدون شکرک و کپک درست کنیم؟ مربای آلبالو یکی از محبوب ترین انواع مرباهاست که در وعده صبحانه بسیار مصرف میشود و حتی و در برخی شهرها با برخی غذاها خورده می شود. برای درست کردن مربای آلبالوی خوش رنگ و خوشمزه فقط کافیست دستور تهیه زیر رو دنبال کنید. مواد لازم برای درست کردن مربای آلبالو آلبالوی نوبری :...
-
آموزش درست کردن “کروسان گردویی” خوشمزه و دلچسپ
شنبه 28 دی 1398 09:43
مواد لازم برای کروسان گردویی230 گرم کره1/2 پیمانه شکر قهوه ای230 گرم پنیر خامه ای2 قاشق غذاخوری شکر2 پیمانه آرد1 عدد بزرگ تخم مرغ1 پیمانه گردو1/2 قاشق چای خوری نمک طرز تهیه کروسان گردوییکره و پنیر خامه ای را از قبل از یخچال خارج کرده و در دمای محیط قرار دهید تا کمی نرم شوند. کاسه مناسبی بردارید و شکر، نمک، کره و پنیر...
-
فرهنگ غذایی چیست ؟
یکشنبه 15 دی 1398 16:19
انسان شناسان عادات غذایی را به عنوان کلیتی پیچیده از فعالیتهای آشپزی، تمایلها و تنفرها، آگاهی جمعی، اعتقادات، تابوها، موهومات وابسته با تولید و تهیه و مصرف غذا و در یک کلام یک مفهوم فرهنگی بزرگ مینگرند. به عنوان یک مفهوم فرهنگی بزرگ، غذا را در مواجهه و ارتباط با بسیاری از مفاهیم فرهنگی دیگر میبیینند. غذا به عنوان...
-
روش پخت ماهی شکم پر برای شب عید
پنجشنبه 21 آذر 1398 14:19
ماهی شکم پر یکی از غذاهای مجلسی و سنتی ایرانی است که اغلب برای شب عید نوروز و مراسم ای خاص تهیه میشود.بسیاری از خانواده ها برای غذای یکی از مناسبتهای چهارشنبه سوری یا شب عید ، ماهی شکم پر را تدارک میبینند .درادامه این مطلب از ایران ناز با روش پخت ماهی شکم پر آشنا میشویم. مواد لازم برای تهیه ماهی شکم پر: گردو آسیاب...