مربای گیلاس از محبوب ترین و خوشمزه ترین مربا هاست که در تهیه و تزیین دسر و شیرینی نیز کاربرد زیادی دارد.
این مربای خوش عطر و لذیذ را می توانید در فصل تابستان تهیه کنید.
مراحل تهیه مربای گیلاس :
ابتدا باید شاخ و برگ های گیلاس ها را بگیرید و خوب بشویید.
سپس هسته گیلاس ها را با چاقو یا هسته گیر بگیرید.
آن ها را داخل قابلمه ای ریخته و روی آن را شکر بپاشید. (به اضای هر یک کیلوگرم گیلاس 7 پیمانه شکر بریزید) در قابلمه را ببندید و به مدت 12 ساعت در یخچال قرار دهید تا شکر کاملا به خرد گیلاس ها برود.
سپس قابلمه گیلاس ها را بدون اضافه کردن ذره ای آب روی حرارت ملایم قرار دهید و بگذارید تا مربای گیلاس بپزد و غلیظ شود.
وقتی شیره مربای غلیظ شد در آخر به آن چند قطره اسانس وانیل اضافه کنید.
مربای آماده شده ا از روی حرارت بر دارید و اجازه دهید کاملا خنک شود. بعد در ظرف های شیشه ای تمیز ریخته و در جای خنک نگهداری کنید.