دنیای خوشمزه ها

آموزش طرز تهیه غذاهای خوشمزه ایرانی و خارجی

دنیای خوشمزه ها

آموزش طرز تهیه غذاهای خوشمزه ایرانی و خارجی

روش پخت ماهی شکم پر برای شب عید

ماهی شکم پر یکی از غذاهای مجلسی و سنتی ایرانی است که اغلب برای شب عید نوروز و مراسم ای خاص تهیه میشود.بسیاری از خانواده ها برای غذای یکی از مناسبتهای چهارشنبه سوری یا شب عید ، ماهی شکم پر را تدارک میبینند .درادامه این مطلب از ایران ناز با روش پخت ماهی شکم پر آشنا میشویم.
 
مواد لازم برای تهیه ماهی شکم پر:
  • گردو آسیاب شده: ½ لیوان
  • رب انار: ۲ قاشق غذاخوری
  • ماهی قزل‌آلا پاک شده و شسته شده: ۱ عدد
  • پیازخرد شده: ۱ عدد متوسط
  • سیر خرد شده: ۳ حبه متوسط
  •  نمک، فلفل و زردچوبه : به مقدار لازم
  • زعفران دم کره غلیظ: ۱ قاشق غذاخوری
  • آب نارنج یا آب لیموترش: ۲ قاشق غذاخوری
  • سبزی ماهی شکم پر شامل گشنیز، جعفری و شنبلیله: ۶ قاشق غذاخوری سر پر و ساطوری خرد شده 
ادامه مطلب ...