ماهی شکم پر یکی از غذاهای مجلسی و سنتی ایرانی است که اغلب برای شب عید نوروز و مراسم ای خاص تهیه میشود.بسیاری از خانواده ها برای غذای یکی از مناسبتهای چهارشنبه سوری یا شب عید ، ماهی شکم پر را تدارک میبینند .درادامه این مطلب از ایران ناز با روش پخت ماهی شکم پر آشنا میشویم.
مواد لازم برای تهیه ماهی شکم پر:
- گردو آسیاب شده: ½ لیوان
- رب انار: ۲ قاشق غذاخوری
- ماهی قزلآلا پاک شده و شسته شده: ۱ عدد
- پیازخرد شده: ۱ عدد متوسط
- سیر خرد شده: ۳ حبه متوسط
- نمک، فلفل و زردچوبه : به مقدار لازم
- زعفران دم کره غلیظ: ۱ قاشق غذاخوری
- آب نارنج یا آب لیموترش: ۲ قاشق غذاخوری
- سبزی ماهی شکم پر شامل گشنیز، جعفری و شنبلیله: ۶ قاشق غذاخوری سر پر و ساطوری خرد شده
ادامه مطلب ...