دنیای خوشمزه ها

آموزش طرز تهیه غذاهای خوشمزه ایرانی و خارجی

دنیای خوشمزه ها

آموزش طرز تهیه غذاهای خوشمزه ایرانی و خارجی

گشنیز پلو

مواد لازم :

برنج یک کیلوگرم

گوشت قلقلی سرخ شده نیم کیلوگرم

گشنیز خرد شده یک کیلوگرم

روغن و نمک و برگ کاهو به میزان لازم

تخم گشنیز آسیاب شده دو قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه :

* برنج را خیس کرده، آبکش می‌کنیم.

* ته قابلمه برگ‌های کاهو گذاشته، سپس لابه‌لای برنج، گشنیز و گوشت قلقلی ریخته (مقداری از گوشت را برای تزئین نگه می‌داریم) و برنج را دم می‌کنیم.

* برای تهیه‌ی گوشت قلقلی کمی پیاز را با گوشت چرخ کرده و نمک و فلفل و زردچوبه مخلوط کرده و خوب ورز می‌دهیم.

* در اواخر طبخ برنج کمی گشنیز خشک کوبیده ریخته تا پلو خوش‌طعم شده و عطر خوبی داشته باشد.


منبع: leztashpazi

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد