- شکر:2 لیوان
- آب:1/5 لیوان
- گلاب:یک چهارم لیوان
- زعفران دم کرده:به میزان لازم
- آب لیمو:نصف قاشق غذا خوری
- آرد :3 قاشق غذا خوری
- ماست:نصف لیوان
- گلاب:یک سوم لیوان
- نشاسته (گل):1 لیوان
- روغن مایع :به میزان لازم
- جوش شیرین:یک چهارم قاشق چایخوری
- زعفران دم کرده :3 قاشق چایخوری
در ابتدا نشاسته و ماست را بوسیله همزن به خوبی مخلوط می کنیم تا مایع مورد نظر یکدست شود.
بعد از گذشت 5 دقیقه به آن یک قاشق چایخوری روغن به مایع اضافه می کنیم و بعد از مخلوط کردن کامل گلاب و جوش شیرین و زعفران را به مواد اضافه می کنیم.
اکنون آرد را الک کرده و به همراه جوش شیرین به مواد اضافه میکنیم.
این مواد باید جوری مخلوط و یکدست گردد که قابلیت ریزش از قیف را داشته باشد.
مواد را در قیف ریخته و درون روغن داغ با فرم دهی هر دو طرف آن را به خوبی سرخ می کنیم که بهترین مدت زمان برای آماده شدن زولبیا 10 دقیقه است.
- آب:1 لیوان
- آرد:1لیوان
- تخم مرغ :3 عدد متوسط
- کره:25 گرم
- روغن مایع:به میزان لازم
- بکینگ پودر:یک چهارم قاشق چایخوری
ابتدا آب را می جوشانیم و به آب در حال جوش بر روی شعله ملایم روغن یا کره را اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم.
در این مرحله بکینگ پودر را با آرد مخلوط کرده و به آب در حال جوش اضافه میکنیم و خوب هم می زنیم تا خمیر تقریبا سفتی آماده شود.
بعد از اینکه خمیر کمی سرد شد تخم مرغ ها را به آن اضافه می کنیم و خمیر را خوب ورز داده تا نرم شود در ادامه می توانید یک قاشق از شربت بامیه هم به خمیر اضافه کنید.
خمیر را توسط قیف به صورت دایره دایره درون ظرف مورد نظر ریخته و سرخ می کنیم و بعد از سرخ شدن از درون روغن بیرون آورده و داخل شربت می اندازیم به مدت چند دقیقه.
زولبیا و بامیه جزو کیک و شیرینی - شیرینی خشک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10دقیقه میباشد .
زولبیا و بامیه را می توانید در وعده دسر - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .
منبع : cookcook